Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Canli Voleybol Maclari Trt Sporda

Canlı Voleybol Maçları TRT Spor'da

Özel Yayınlar ile Canlı Voleybol Şöleni

Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi Heyecanı Ekranlarda

Voleybol severler için büyük bir müjde! Sultanlar ve Efeler Liglerinin en heyecan verici maçları, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu özel yayınlar, spor tutkunlarına tüm branşlardan özel maçları izleme imkanı sunacak.

Yayın programına göre, her gün saat 07.00'de yayınlanacak WEB 0700 İl Baskı ile günün spor gündemi ele alınacak. Saat 08.55'te Spor Takvimi, izleyicileri günün viktig maçları hakkında bilgilendirecek. İşitme engelli spor severler için özel olarak hazırlanan İşitme Engelliler Spor Bülteni ise saat 09.00'da ekrana gelecek.

Voleybol şöleni, saat 09.15'te başlayacak Hazırlık Maçları ile devam edecek. TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanacak olan Almanya-Türkiye Avrupa Voleybol Şampiyonası maçı, voleybol severlere unutulmaz anlar yaşatacak. Maçın sponsorluğunu MediaMarkt üstlenecek.

Bu özel yayınlar ile TRT Spor, spor severlere televizyon ekranlarından yüksek kaliteli ve heyecanlı bir voleybol deneyimi sunmayı hedefliyor. Sultanlar ve Efeler Liglerinin en önemli maçlarını canlı olarak izleme şansını kaçırmayın!


Comments